Tovább a tartalomra
augusztus 26, 2010 / Kraska László Kútfúró

Kútfúrás, vízkútfúrás Szigethalmon, Csepelen, Szigetszentmiklóson, kútfúrás Halásztelken, Pesterzsébeten, Budapesten és környékén, Pest megyében!

Kútfúrást vállalok kézi és vízöblítéses gépi technológiával! Kútfúrás Szigetszentmiklóson, Szigethalmon, Tökölön, Halásztelken, Dunaharasztin, egész Csepel Szigeten, Délegyházán, Dunavarsányban, Alsónémediben, Áporkán, Bugyin, Gyálon, Bugyin, XX kerületben, XXI kerületben, XXIII kerületben, XIX kerületben, XIV kerületben, XIII kerületben, XV kerületben, XVI kerületben, XVII kerületben, XVIII kerületben, III kerületben, XXII kerületben, Újpesten, Angyalföldön, Kiskunlacházán, Dömsödön, Majosházán, Dabason, Tápiószecsőn, Inárcson, Sashalmon, Rákosszentmihályon, Budapesten és környékén, kedvező áron, minőségi anyagok felhasználásával. Egyedi személyre-területre szabott, előre megbeszélt kedvező árakkal várjuk megkeresését! Munkáinkra garanciát vállalunk! Hívjon bizalommal.

Kraska László Kútfúró

Telefon : 06-20-346-1042

E-mail: kraskalaszlo@gmail.com

Helyszínen összeszerelhető és felállítható állvánnyal dolgozunk , kézzel és géppel . Vízkútfúró gépünk kis területen elfér, nem igényel többet 4 négyzetméternél. A kútfúráshoz nem szükséges autóval, esetleg utánfutóval beállnunk a telekre, kertkapun is beférünk a fúrási területre. Általában 110 mm-es csővel dolgozunk , esetenként 125-ös PVC csövet rakunk le. Minőségi szűrőt építünk a kútba, ami 0,3 mm-es réselésekkel van ellátva a hosszú élettartam  és homokmentes kút érdekében. Ha a kút elkészült, minden alkalommal a saját szivattyúnkkal kitisztítjuk és kipróbáljuk. A Kedves Megrendelőnek már csak a szivattyút kell felszerelnie és már locsolhat is. Amennyiben megvan a szivattyúja, díjmentesen beszereljük, akár amikor elkészült a kút, akár egy későbbi időpontban. 20 éve fúrunk kutakat, többnyire a Csepel Szigeten, Budapesten és környékén, Pest megyében, Bács-Kiskun megye északi részén. Vállaljuk még kút akna készítését, telepítését, kútjavítást, kúttisztítást, fúrt kutak szerelvényezését, kút gépészet kialakítását, kerti csap kialakítását-javítását. Meglévő fúrt és új kutak engedélyezése,  fennmaradási engedély készítése Budapest és környékén, Pest megyében, rövid határidővel. Munkáinkra  garanciát vállalunk!

Szolgáltatásaink amiket tudunk vállalni :

– kútjavítás;

– kúttisztítás;

– kútmélyítés; ásott kútban való továbbfúrás, amennyiben lehetséges

– kútjainkra szivattyúk telepítése, beépítése díjmentesen;

– Ingyenes tanácsadás

Vállaljuk még vízelnyelő kutak fúrását is.

Olyan helyeken, ahol a talaj nagyon agyagos és nem képes elvezetni az esővizet , a háztetőről lezúduló vizet , érdemes víznyelőkutakat fúratni. Kialakítása ugyanolyan mint egy kútnak, csak a szűrője nagyobb réselésekkel van ellátva a jobb vízelvezetés érdekében.

Kútjainkat többségében locsolás, kertépítés, öntözőrendszerek, házi vízellátók kiszolgálására, autó mosásra (Nem minden esetben ajánlott , mert kemény a talajvíz!!!) , wc öblítésre, zuhanyzásra , mosásra használják.  A kút ára gyorsan megtérül , a hálózati víz összege a locsolási szezonban nem emelkedik drasztikusan.

Kraska László Kútfúró

E-mail:

kraskalaszlo@gmail.com

kraska@freemail.hu

Tel.: 06-20-346-1042

cof

Kútfúrás, víznyelő kutak fúrása kedvező áron!

Kútfúrás Partner oldal!

Kútfúrás

Kútfúrás

Kútfúrás, vízkútfúrás,tovább fúrás kedvező áron!

Kútfúrás, víznyelő kutak fúrása kedvező áron!

Kútfúrás Partner oldal!

Kútfúrás

Kútfúrás, vízkútfúrás kedvező áron!

Kútfúrás, kúttisztítás, vízkútfúrás reális áron!

Kútfúrás, vízkútfúrás,tovább fúrás kedvező áron!

Kútfúrás
Kútfúrás garanciávalKútfúrás Budapesten, kúttisztítás garanciával

Vízszerelés előre egyeztetett fix áron, csőtörés javítás, SOS Gyorsszervíz

Kútfúrás Budapesten, szivattyú csere, kútjavítás, kúttisztítás, szerelvényezés

Kútfúrás Szigetszentmiklóson, kúttisztítás, szivattyútelepítés, kútjavítás, vízkútfúrás Pest megyében meglepetések nélkül
Duguláselhárítás éjjel nappal, Budapest és környékén, Pest megyében. SOS kiszállás, 0-24 gyors szerviz

Kútfúrás Tökölön, kútfúrás Dunaharasztiban, vízkútfúrás Szigetszentmiklóson, kútfúrás Budapest és környékén, kútfúrás, kútjavítás, szivattyú telepítés Pest megyében

Kútfúrás Kispesten, kútfúrás Dunavarsányban, kútfúrás Pesterzsébeten, kútfúrás Budapest és környékén, kútfúrás, kútjavítás, szivattyú telepítés Pest megyében

Hozzászólás